We hopen dat je alles wat je bij ons bestelt leuk zult vinden, maar maak je geen zorgen als er iets niet helemaal goed is, je hebt 30 dagen om te retourneren of om hetzelfde artikel te ruilen voor een andere kleur, maat, enz. het is dezelfde prijs of lager).

We geven je een volledige terugbetaling (of een verschil, indien van toepassing, in het geval van ruilen) via dezelfde methode die je hebt gebruikt om te betalen, en het enige dat we vragen is dat de artikelen in perfecte staat worden geretourneerd. Dit betekent: schoon, ongedragen, ongewassen en voorzien van alle kaartjes. Artikelen die aan ons worden geretourneerd in een niet-verkoopbare staat, worden niet terugbetaald en kunnen naar u worden teruggestuurd.

Houd er rekening mee dat, tenzij we een fout hebben gemaakt, verzendkosten niet kunnen worden terugbetaald.

Voor al uw vragen kunt u een e-mail sturen naar support@oliprik.com.

Hoe retourneren of ruilen?

  1. Stuur ons een e-mail op support@oliprik.com om ons op de hoogte te stellen van een ruiling of retourzending. U kunt eenvoudig op uw e-mail met de orderbevestiging klikken en ons daar op de hoogte stellen. Als u ons in een aparte e-mail schrijft, vermeld dan uw bestelnummer, naam, adres en telefoonnummer.

  2. Verpak je kledingstuk in de originele doos (we willen heel graag afval tot een minimum beperken, dus houd rekening met het milieu en hergebruik onze verpakking zoveel mogelijk).

  3. Vul een briefje in met je reden voor het retourneren van het artikel, bijvoorbeeld 'Te groot' en, indien van toepassing, de details van de nieuwe maat of kleur die je wilt ruilen. Voeg de notitie in het pakket. Stuur deze gegevens bij voorkeur ook naar support@oliprik.com.

  4. Breng het pakket naar het door jou gekozen postkantoor of afhaalpunt en verzend het naar:

   OLI PRIKO
   Sophus Schandorphs Vej 16B
   DK-2800 kg. Lyngby
   Denemarken

   (Houd er rekening mee dat de financiële verantwoordelijkheid voor de retour van jou is totdat deze ons bereikt.)

  5. Zodra uw retourzending door ons is ontvangen, verwerkt en goedgekeurd, zullen we uw bank vragen om een terugbetaling te verwerken. Dit gebeurt binnen 14 werkdagen en wordt weergegeven op uw volgende afschrift, afhankelijk van de verwerkingstijd en/of betalingscyclus van de uitgevende bank. Houd er rekening mee dat we hier geen invloed op kunnen uitoefenen. Je terugbetaling zal worden betaald met dezelfde betaalmethode die je hebt gekozen voor de aankoop.